Bebisar

Nu har dom egentligen kommit. Våra efterlängtade små kärleksbarn. Pyttesmå svärdbärarfiskbebisar. Huuuuur många som helt? (nån som vill ha en, eller två? ) Och usch så dåliga föräldrar var vi redan från första stunden. Trots att vi var rätt så säkra att bebisarna skulle komma till världen när som helst, så sätter vi oss och spelar data/tv-spel. (jag spelar lite dataspel, han sitt kära Zelda på SuperNindendo) Och nu vill jag inte ens veta hur många små bebisar hann bli uppätna innan vi märkte dom om räddade dom från deras elaka fiskmamma. Fast för sig, dom flesta kommer nog bli fiskmat lite senare men nu ska dom få ha ett bra barndom en stund iaf.

Men nu är andra delkursen för den här höstterminen snart slut, bara en gästföreläsning to go. Och sen blir det hemtenta igen. Usch vad tråkigt.

Idag har vi också bokat tågbiljetter ner till Småland. Det blir nog kul att åka från Falun och vara borta en stund. Eller det blir ju bara en lång helg, men ändå. Tågresan är dock inte allra roligaste, men det få gå.

Nää, nu ska jag lägga mig igen under täcket, känner mig inte riktigt bra, så är nog bäst att man vilar och försöker få alla andra tycka synd om mig. Puss.

En trevlig måndag

Idag har varit väldigt bra på många sätt. Man blir lite förvånad, det är ju måndag idag, och det finns ju ingen som tycker om måndagar. Fast jag gör det, måndagar har blivit min favvodag. (inte minst att det är min ensam-kväll dag) 

Dagen började inte så bra dock, min kära visdomstand håller på att börja växa igen, så det kändes lite inte-så-bra när jag vaknade, men under dagen har den konstiga känslan försvunnit. Tanden är min kompis, och vi har kommit överrens att är han snäll så får han stanna kvar. Så därför vet jag att han gör sitt bästa att inte göra mig illa. 

Efter det tog jag en liten promenad ner till stad och gick till vägledningscentrum. Nu är det egentligen dags att plugga lite Svenska B. Och inte en dag för tidigt, imorgon är den sista anmälningdatom om man vill börja i november. Och det vill jag ju. 

Efter det gick jag till fiskaffär så klart. 3 söta guppys, en kille med sina två tjejer fick följa med mig hem den här gången. Hoppas att det blir massa små fiskbebisar :) 

Efter fiskaffären var det dags att gå upp till mediehuset och hämta min tenta. Det var inte lätt att hitta, det var inte riktigt där vart alla andra tentorna var eller jo, men längs under typ mellan en annan tenta. Men det var värd att leta efter, kan inte komma ihåg när jag har senast blivit lika förvånad. Fatta att man fick VG. Jag som verkligen fattade nada om Habermas. 

Kvällen har dock inte varit lika roligt, man har bara suttit hemma o pluggat o pluggat o pluggat. Lite seminariuppgifter, hur man ska se SVT som levande organism, sedan lite projektarbete och höll på skicka massa e-post till massa okända människor och jag var till och med sååå himla duktig att gjorde allt mitt franska också. 

Nu ska jag unna mig lite tonfisksallad och sen är man ju helt färdig för lägga sig. Fast min nya säng är konstig, man drömmer om konstiga saker...men men....

GOD NATT 


Måndag igen.

Så himla skönt. Igår var första dagen när jag behövde inte göra nånting sedan när jag flyttade till Kopparvägen. Och det gjorde jag inte heller. Jag befann mig i sängen tills sent på eftermiddag, läste lite tjejtidningar och gjorde stora framtidsplaner med killen. (alla måste väl ha 5-års plan eller hur.. :) ) Sen på kvällen det blev lite middag och film, Lilla Kycklingen som jag fick av killen när jag fyllde år. (jag älskar Fisk På Torra Land)

Eller jovisst, igår gjorde jag också mina kursval till vårterminen. Just nu känns det att jag har valt rätt, men vi får se... Det blev iaf Reklamproduktion 1, samt liten kurs om marknadsföring och min franska så klart. Sen ska jag nog försöka hinna plugga Svenska B på komvux, så det kommer vara tillräckigt att plugga under våren....


Idag har jag varit så himla duktig och pluggat franska hur många timmar som helt. Och det behövs verkligen, har ju missat lektionen under två veckor nu, och fattar ju typ ingenting. Fast nu börjar det se lite ljusare ut igen. Ska nog snart hoppa över till MKV, hoppas det går lika bra som franskan.

Och mellan allt pluggandet har jag hunnit göra något väldigt viktigt. Jag har bokat det sista Harry Potter-boken. Nu måste jag dock vänta typ en månad till, men sen ska jag få veta vad händer. Jag vet, det finns ju redan på engelska, men jag vill inte läsa det på engelska. Har läst hälften av dom böckerna på finska och resten på svenska och det är inte roligt när alla har 500olika namn beroende på språket. Så nej, inte något tredje språk tack, det skulle vara alldeles förvirrande.

Det händer också något hemskt i mitt akvarium. Det har dökt upp snäckor. Små små snäckor som kryper där inne. Usch o fy, undrar vad dom kommer och hur ska man få dom bort...Några tips?

Nejdå, du ska jag lämna datorn igen och fortsätta med mina skolböcker. Puss och kram.


22

Nu har man alltså fyllt år och blivit lite äldre igen. Och på den här gången har det faktiskt varit rätt mysigt. När man börjar dagen med jätte fina presenter och slutar dagen men hemmamys med den käresta så kan det inte bli så fel. Eller? Eller egentligen, dagen slutade ju i min alldeles nya säng, och sååå himla gott sov man...

Sängen är faktiskt en hel historia för sig, först skulle den komma vid 17-19 men grabbarna kom med den redan kl 13...tur att man var hemma. Och få ihop sängen, var inte så lätt heller, om man inte ha verktyg, kan inte hitta verktyg på Willy's eller promenarar upp till Ica Maxi och köper fel slags verktyg....

Igår kväll bakade vi faktiskt också. Jag måste bara säga, att jag ska nog fortsätta plugga media, jag är ju ingen som helt kunskap att baka nånting, lyckades bränna typ allt mer eller mindre. Men nu vet jag iaf, hur chokladen ser ut när den blir bränd...

Idag blev det lite födelsedagsfika. Det blev dock bara killarna som hann komma, men det var ändå väldigt trevligt. Har också märkt att jag börjar bli gammal, börjar uppskatta väldigt mkt sånt att man hör av sig i tid om man inte kan komma trots att det var plarat...Jätte tråkigt när man folk hör av sig försent att dom inte kommer, eller skiter i helt och hållet att meddela att dom kommer inte. Tänka sig om alla mina gästerna skulle göra så, så skulle jag nog sitta här ensam och bara vänta och vänta.... Men det är kanske sånt som kommer med ålder, och lever inte längre vild singelliv.

Suck...

, alla dom löften om man ska plugga såå himla ordentligt  som man gjorde när man skrev den senaste hemtentan och fattade ingenting har man glömt bort redan nu. Inte bra asså. Snart ska skriva sitt b-uppsats och jag har ingen aning vad jag vill skriva om, eller vem skulle jag kunna skriva med.

Akvarium har iaf fått nya boende, två malar som tydligen heter Iman och Ali (det är inte jag som hittar namn till fiskarna, så ni kan inte bli arg på mig...) Dom är faktiskt rätt söta, jag hoppas bara att dom lämnar mina växter ifred. (det ser ut som dom skulle bita o tugga på dom, och det vill jag ju såklart inte, men vad ska man göra...) Och sen köpte jag någ världens tråkigaste lilla Platy, som vill bara gömma sig under roten eller pumpen. Eller spegla sig själv på spegelväg. Men det är nog inte så mkt att göra åt det heller.

Sen börjar jag trivas mer och med där var jag bor nu. Fast. Jag tycker att varje tjej behöver sitt eget badrum där man kan bara ha sina saker ööööveraallt. Men jag får nog klara mig. OCH. Sen kan jag inte sova hemma, sängen är icke-bra. Men det ska vi fixa, mitt projekt just nu är att hitta en säng.

Förresten, på helgen var jag i Sala hos Jessika på hennes inflyttningfest. Lite dricka, singstar, och ostpricka och det blev en väldigt trevlig helg. Nu får vi vänta här i Falun om vi skulle råka få Jessie upp hit nån helg och hälsa på oss.

Snart fyller jag år, och sen är jag äldre än vad jag är nu. Ingenting är planerat, blir nog bara lite hemmamys med killen bara. Skulle var skoj att ha lite vänner över och ha litet blandat födelsedagskalas/inflyttningsfest. Men vi får se om det blir av, det händer så mkt här hemma just nu, alla har gäster lite hit och dit så jag vet inte riktigt när det skulle va lämpligt att ha litet fest.


en torsdagkväll.

Jag hittade mitt paket. Fick dock ringa runt lite (o fick prata kanske världens snällaste och roligaste kundservicegumma) o promenera upp till Ingarvet, men det var nog värd det. Jag fick precis det vad jag ville ha, en digikamera, och nu kan jag alltså börja ta massa naken bilder på killen, och den dagen när vi gör slut kan jag börja hota honom att jag lägger dom bilderna ute på nätet.

Men nu är det nog dags att sova, så är jag pigg o glad imorgon på seminariet. (eller iof, jag är med på eftermiddagsgruppen, så behöver inte vakna så himla tidigt, men ändå...)

God Natt.

En torsdagmorgon

Jag känner mig jätte tuff. Jag sitter och surfar på killens dator, utan att fråga om jag får det. Jag brukar få göra det, men kanske den har gången hade jag inte fått det. Så hoppas han inte bli sur. Tror inte det.

Idag har jag ingen skola, ska dock läsa lite och göra seminarieuppgift, samt vara bokförsäljare åt min kompis jessika som har redan flyttat härifrån, så nu måste jag springar runt med hennes böcker när någon vill köpa dom. Men det är inte så himla farligt, nu när jag faktist bor inte-så-långt-ifrån-skolan.

Nu har första fiskarna kommit till mitt akvarium. Två svärdbärartjejer, Alma och Doris, samt Johans lilla platy, som heter Musse Pigg-kul, så ni kan bara gissa varför killen ville ha den... Men idag har han fått ett nytt namn, efter killens kära rumskompis, så nu heter lilla Platyn Theo. Nu mår dom också rätt bra, (tror jag) men dom är sams iaf, På börjar var jag lite rädd om lilla Theo kommer att bli uppäten av tjejerna men nix, nu är dom bästa kompisar.


Hoppas att jag har fått post idag. Jag väntar på 2 olika paketer, en som min mamma har skickat, (jag fyller ju år nästa vecka, och min mamma litar inte riktigt på posten, så hon skickade det i god tid...) samt ett paket från tre, för att jag skulle ju ha en sån där liten vit internetdosa. Hoppas att dom kommer idag, det är inte lätt att vara utan internet.


Och neeeeeej. Nu orkar jag inte mer. Mamma ringde precis och mitt paket är försvunnen IGEN. Dom gubbarna på posten måste verkligen hata mig. Hur svårt kan det vara att skicka ett paket från Finland till Sverige... Kanske det är nåt fel med Falun, när jag bodde i Sthlm så fick jag alla mina brev och paket utan nåt problem. Suck.


RSS 2.0