December

Då har det gått en månad igen. Jag tänkte lite kort sammanfatta vår december och vad vi har hållit på.


1:a advent.

Vi gjorde inte särskild, panikköpte juldekoration för att för en gångs skull julpynta. Men jag gillar varken rött eller tomtar, så det var inte allt för enkelt. Men lite roliga saker hände, dock inte hemma hos oss utan andra sidan Stockholm.


Sigtuna Julmarknad 2:a advent

Vi spökade ut Puff och åkte till Sigtuna. Så fint, så juligt, och sååå mycket folk. Då Puff var iklädd i en tomtedräkt från Puppia tyckte barnen att han var en tomtehund.



3:e advent

Vi fick finbesök från Finland då mina kompisar kom och hälsade på. Då blev det självkart en sväng till julmarknad i gamla stan och Puff fick följa med. Han skötte sig väldigt fint, åkandes i sin magväska.


4:e advent Stockholms Hundmässa


Vi ställde ut Puff i Hundmässa och han fick första gången gå i öppen klass. Spännande. Vi var nöjda med resultatet då pga domarbytet förväntade vi inte så mycket. Så en fin etta blev det. Vi lyckades också spana in en del fina hundar, det är alltid kul att se att det finns även "min-typ-av-hanar" det vill säga små, söta hanar.

Vi träffade även Fluffmonster-matte Elin lite snabbt. Henne har vi ju träffat även förut i verkligheten då vi hundfikade i himmelska hundar i våras, tillsammans men Mio och hans matte. Det verkade som att mässan kryllade med bloggfolk, men typiskt nog ingen mer lyckades jag spana in. Eller jo, jag tror att jag såg Kingelings husse, men jag lyckades inte koppla ihop just då varför han såg så bekant ut.

Efter själva utställningen så shoppade vi. Jag lyckades övertala mig själv att Puff måste ha en rosa Hurtta-koppel från nya Lifeguard-serien för att matcha hans sele som han redan har fått. Vi köpte även en julklapp till Puff (oroa er inte, Puff sov i sin vagn så han såg inte vad vi köpte) Det blev aktiveringspel av Nina Ottoson. Vi har redan en, som Puff totalälskar så nu var det dags för nya utmaningar.  Den här Dog Domino fick det bli:

För den självaste julaften åkte vi till Småland till husses hemtrakter. En dag sitta i bilen på vägen ner, en dag sitte i bilen på vägen hem - så jag hade hellre stannat hemma men vad ska man göra. Det blev trevligt hur som och har i stort sätt endast ätit och ätit. Vi fick den bästa julklappen som jag tycker att varje hundägare som måste damsuga förevight och hela tiden då små älsklingarna tar in så mycket krus i pälsen. Vi fick en sådan;

 

 

Så nu ska vi invänta 2011. Vi håller på med ett litet projekt så vi får se hur det blir med det.

Hoppas dock att 2011 blir bättre än 2010!


RSS 2.0