Mr Blåbär




I måndags åkte jag och kära Bellis upp ut till Dalarnas eviga skog. (Rättvik-Mora-Orsa) och besökte Orsa Björnpark för vår skolarbetens skull. Kul var det. Vi såg så klart några björnar vilka var inte alls så stora som man skulle tro. Dom såg inte heller så jätte farliga ut, men vet inte om jag skulle vilja klappa på en...Vi träffade också några tigrar och Mr. Blåbär  som vi båda blev kär i.

Den här veckan innehåller jobb och skolarbete. Reklamprojektet är på g i full fart och marknadsförinfgsprojektet tack o lov är snart klar. Nånstans måste man hinna lite komleteringsuppgifter till franska också. Som sagt, det blir så himla skönt när sommaren kommer. Även om man jobbar, har man inga läxor man ska göra när man väl kommer hem.

Annars sker det absolut ingenting i livet. Jag tror att Johan fortfarande bor här, men varken han eller jag är aldrig nånsins hemma så jag kan inte vara helt säker på det. Ibland när jag vaknar mitt i natt så ser jag att han sover bredvid mig men jag kanske drömmer?

Jag vill också att sommar värmen och solen ska komma tillbaka. Då ska jag igen göra ordning ute på balkongen och börjar riktiga förberedelser för min första dala-sommar. Jag är nog den en enda icke-falubo som ska bli kvar här över sommaren. Jag kommer bli den mest osocialaste personen som finns. Usch. Hoppas jobbkompisar är roliga då. (har inte hunnit träffa de alla, och de några som jag har träffat har man bara mött lite snabbt så känner inte de än, men det verkar bra hittils)

RSS 2.0