Länge sedan

Jag borde blogga oftare.

När man väl ska blogga
har det hänt så mycket sedan sist så att man hinner inte skriva allt.
Jag har iaf sele-shoppat, båda från Puppia och från Hurtta och är väldigt nöjd med bägge. Bilder kommer forhoppningsviss.

Vi har även under de senaste veckor besökt Hundöar i Drottningholm åtskilda gånger. Det har varit väldigt lerig där ute men Puff har haft väldigt roligt. Och alla andra mattar och hussar minst lika roligt, när Puff springer efter dem stora hundarna och skäller på dom eftersom dem springer för fort och han hinner inte med. Vi har haft kamera var enda gång med, fast inte en enda bild har blivit taget. Typiskt. Väl hemma är det badkar som har väntat på hunden. Och själva badet är ingen fara, men Puff fryser som sjutton efter det.  Därför brukar vi linda in han i handuk och filt efter åt i väntat på hårtorkstorkning.

(jag borde dock klippa om denna bild så att jag inte skulle vara avslöjat att jag har tvingat husse att bara Puff medans jag själv sitter vid dator och spelar Sims 3)

Hur som så närmar julen sig och det betyder även Stockholms Hundmässa. Dit ska vi. Dock domarbytet för pappisar gjorde mig inte allt för glad, men ställer jag ut hunden får jag ta med in han och då behöver jag inte skaffa hundvakt åt honom. Smart va! Mest ser jag framemot att träffa Puffs kulsyster som vi har senast träffat i påskas och se hur hon har växt. Och tillbehörsmässan. Det hemska är att jag har redan planerat vad jag skulle vilja köpa. Kanske hinner man träffa lite bloggfolk också!

Nu måste jag göra mig färdig till sängen. Har varit hemma från jobbet idag och varit sjuk, så nu känner jag att jag behöver sova mycket för att klara resten av veckan på jobbet. Jag bjuder på en bild hur det kan se ut när en liten fjärilshund är extremt trött och sover hängades över husses mage på soffan. Äslskar öronfransarna som täcker ansiktet i stil med "nu sover jag, stör du - dör du".



RSS 2.0