Julpanik

...och uppsats så klart.

Idag hade vi handledning, det var väl ok. Vi håller inte riktigt hela tiden med vår handledare, men uppsatsen blir väl och det är huvudsaken just nu. Nu under sista faludagar får vi ta och plugga hård som riktiga studenter, inte som de fikamonster som vi egentligen är.

Lilla hunden har också blivit stor. Han har fått sin 12-veckors vaccin och är redo för att träffa andra hundar, vilket ska bli intresant, då han är en aning hundrädd hund. Men det är ju inte alltid vara så modig när man är så líten, det kan man ju förstå.

Men nu borde vi sova, så jag ska ge er lite mysiga sovbilder. God Natt.



Även större blaa

Usch, idag är det Lucia och man borde känna sig glad och julig. Särskild när vi igår fixade en julgran här hemma så det börjar äntligen bli lite julmys. Men icke då.

Igår skulle jag har åkt till Falun på eftermiddagen. Det gick ju inte så bra, blev överbjuden på tradera på biljetten till det ett enda tåget som hade passat till mig. Så jag blev kvar hemma en natt till.

Idag hade jag planerat att åka 0944 tåget, återigen hoppades jag på en traderabiljett. Fast, jag hade ju inte sett att det hade hoppat över Lucia, så jag håller på att bjuda för stockholm-falun tåget till söndagsmorgon Lite lagom kul det med.

Sedan har Bells föreslagit att vi ska åka tåg 1544. Fast jag hittar inte sånt tåg i överhuvudtaget.

Allt detta gör att jag är inte alls sugen att åka till Falun, även om anledningen är rolig, vi ska till en liten Lucia-tjejkväll hos en snäll bildtjej i Borlänge.

Sedan senast tidigt på måndag (och nu menar jag tidigt, det finns en tåg 0532 mot Stockholm, ska jag åka hem igen, då lillan ska till veterinär och få en vaccin. Och anledning varför jag måste åka så tidigt är att eftersom lilla Puff inte ska följa med till Dalaäventyr utan få ha en pappa-helg med Johan så måste jag vara hemma rätt så fort efter Johan har åkt till jobbet på måndag.

Och, tisdag morgon ska jag igen till Falun.  FY fasen säger jag.






RSS 2.0