Torsdagsmys

Tisdagens agilityträning gick super. Jag och Puff har tidigare haft diskussioner om man verkligen måste om man inte har lust, dvs hoppa över vanliga hopphinder. Men i tisdags gick det super bra. Det roliga är att när Puff väl få hopp i tassarna, så tycker han att det är superkul.  Det tokiga är just att det finns on on/off-knapp på honom, men nu hoppas vi att den håller sig på ”on”.  Idag skulle jag egentligen åka på träningstävling (hoppklass) på klubben efter jobbet, men tyvärr är det inställd. Det får bli lite ensamträning på klubben om det nu inte börjar spöregna under kvällstimmarna.

 

Som ni ser är det mycket agility just nu, bäst att passa på när väder är perfekt (inte för varmt, inte för kallt) för träning. Snart är snön här och det skapar ju vissa problem när det gäller att träna agility.  Men det är litet tag kvar innan man ska börja oroa sig för det. Iår ska Puff utrustas med en röd Hurtta fleece-overall (en sådan som är lite vattenavståtande). Vi kommer nog att överleva.

 

Ikväll hoppas jag för torsdagsmys. Husse jobbar numera så underligt (natt från söndag till onsdag) att sistone har vi haft torsdagsmys hemma då det är första kvällen på länge vi är hemma hela kvällen tillsammans (ostbågar mums).  Känns lite sisådär att vakna på fredag och inse att man ska jobba en dag till innan riktiga helgen, när man på nåt sett har redan ”startat” helgen.  Men den här veckans sista dag blir nog rolig, dags för facebook-planering och efter det blir det After Work med gamla jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0