Dagens hundträning

Idag har vi haft en händelserik dag.

Dagens lunchpromenad blev riktigt miljöträning då vi har cirkus på besökt här var vi bor. Så på promenaden träffade vi på hästar, prickiga ponnyn, kameler, zebror, kor mer enorma horn och åsnos.  På vår vanliga äng som vi brukar promenara genom, var nu rena rama Zoo och betade i hagen.  Puff den coola pälsråttan, tyckte inte alls att det var några konstigheter alls att ha enorma kameler bara någon meter i från honom.

På eftermiddagen åkte vi till hundklubben och husse skulle köra lite agility med Puff. Jag och min dåliga rygg (har varit typ orörlig hela helgen tack vara ryggen som har låst dig) fotade lite. Det har var första gången vi var på agilitybanan sedan höstas, och det gick kalas bra.

Hinder som vi har fortfarande problem med är;

1. Gungan
- Puff springer upp utan problem, men tycker fortfarande att det är lite otäckt med "obalansen" och när gungan gungar neråt. Men det börjar bli bättre.

2. Slalom - här behövs det inga ord. Det här måste vara tråkigaste momenten att träna på tycker jag. Dock har vi slalompinnarna hemma, så små träningsstunder och ofta borde vara tricket.

3. Platta tunneln - hur ska man förklara till en fjärilslätta papillonen att det finns en vits att försöka trycka sig genom den tunga presennier? Så fort han kan se lite lite ljus genom, är det inga problem, men är det kolsvart fattar han nada.

Här får ni i alla fall se lite (suddiga) bilder om dagens träning, måste bara säga att det är inte så lätt att fotografera en blixt snabb minihund på agilitybanan....







Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

Förstår precis det där med platta tunneln Mio vägrade hela förra våren fyfan så fort det fanns en "ljusöppning" var det inga problem men platt o mörkt, då var den tuuung och läskig tyckte han men i går testade vi för första ggr på 1 år och ..vaddå?? det var NOLL problem han gick igenom 6 ggr som om det inte var någonting och vi bara häpnade o han fattade inte varför det var ett ståhej, HAHAHA duktiga pojke...gungbrädan hade vi oxå problem med, i går lossnade det till 80%

Härliga bilder på Puff!

2011-05-23 @ 22:17:17
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

hmm mitt inlägg försvann?? hmm får vänta lite till annars får jag väl skriva omigen!

2011-05-23 @ 22:18:24
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

hehehehe.... jaaa comeback!!! kram på er

2011-05-24 @ 10:11:49
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: lovisa

allt bra?:D

2011-05-24 @ 10:24:59
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0