Agility VM

Att vara småhundsägare betyder automatisk stämpel ”småhundsägare” Ni vet, den typen som bara ha en liten hund för att den är söt och man ska ju ha ett husdjur. Men nu är det faktiskt så att vi är numera även hundsportsmänniskor. Vi tränar ju agility, bägge jag och husse (eller tränar och tränar, det man man ju diskutera, men vi spenderar iaf tid vid agilitybanan på brukhundsklubben).

 

Nu i helgen är det Agility VM i Tyskland. Vi hejjar så klart på svenska minilaget, då vår instruktör från agilitykursen tävlar där, med sin shelttie. På tal om shelttie, det är typ 85% av hundar som startar är antingen sheltties eller border collies. Men några pappisar finns också med i startlistan.

 

Och en papillon i spanska laget gör att vi ska också heja lite på även Spanien i helgen.  Dem har en papillon, Perlygates Wizard of Oz som tävlar, som faktiskt är lite släkt med Puff. Puffs pappa kommer också från kennel Perlygates, så några bekanta namn kunde vi hitta i stamtavlan. Så vem vet, hur duktig lille Puff blir!


Men annars är det rätt lugnt här hemma, vi försöker hinna med livet mellan jobb och sova. Det är minsamm inte så enkelt måste jag säga. Tex att Puff fyllde två år förra helgen är ingenting vi ännu har hunnit reflektera över. Vår beställning från Pinkaholics har också hunnit komma, och man blev inte besviken. Me Like!

 

Nu ska jag ägna mig åt det klassiska helg-göra, dvs städa. Ha en trevlig helg allihopa!




Kommentarer
Postat av: Denisa

Grattis i efterskott till Puff!

2010-10-02 @ 13:06:23
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Frallan Elsas matte Petra

Jag förstår vad du menar med småhundsägare och man får hela tiden bevisa att det inte är en leksak man har, även om min prinsessa inte är världens minsta...

2010-10-03 @ 09:25:55
URL: http://frallanelsa.bloggsida.se
Postat av: Denisa

stockholms djursjukhus i alvik. har fått tips om att spångas djursjukhus ska vara bra. testar det nästa gång. även om alviks var bra första gången. men gillade inte alls den där virriga djursjukvårdaren som totalförstörde allt. wilma är fortfarande inte sig själv.

2010-10-03 @ 22:54:20
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Denisa

Jaha, se där. Hopplöst.. Verkar ju jättesvårt att hitta bra klinik. =/

2010-10-04 @ 21:39:13
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0