Vår-tecken

Idag har det regnat. Vatten. Inte nånting mittemellan vatten och snö, utan bara vatten. Det har visserligen många nackdelar, bland annat att man inte vill vara ute så mycket men den stora fördelen är att snön försvinner lite snabbare.

Jag och Puff var hemma själva som vanligt idag.
Vi var ute och lekte i snön på det som snart ska vara en grässmatta här utanför. Helt galet, förra vinter var vi där jämt och ständigt och lekte i snön när Puff var jätte liten, nu har det inte funnits i tankarna att man hade gått ut i den snön som var där förr. Nu hade snön smällt lite iaf så kunde även jag går där. Puff, han flyter ju bara fram på snön och sjunker aldrig. Men roligt vart det att kasta lite boll och sånt som man gör på sommaren. Snön var bara helt tok blött så vi båda var hur blöta som helst när vi kom in. Och en sur-sak. Puff gillar äta bajs som han hittar. Och det finns folk som på nån konstig sätt tro att på vinter kan man bara lämna hundbajs kvar i snön  och att det mirakulöst försvinner när våren kommer och vi ska använda grässmattan för att sola osv. Bokstavligen skit-irriterande att plocka efter andra, men annars kan vi inte ha Puff lös där då han kommer äta upp allt han hittar.

Idag har Puff haft regnjackan på sig, för första gången iår
. Ett annat vårtecken! Bilden nedan är nästan ett år gammal (maj 2009 gissar jag) men ungefär precis lika glad såg Puff ut idag också efter en promenad i regnet.


Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, lilla killen! Han ser sådär nöjd ut! Att det måste regna :D

2010-03-25 @ 12:59:18
URL: http://poshpooches.blogg.se/
Postat av: Olga & Becca

naww då, så besvärligt livet kan vara. Genomblöt!!

2010-03-30 @ 14:59:18
URL: http://sweetolga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0