Memory Lane

Idag hittade jag några gamla bilder. Min dator har dött en gång och alla mina bilder försvann så det var en glad överaskning när jag idag besökte min gamla inloggning på irc-galleria.fi (typ som bilddagbok för fjortisar i Finland) för att jag skulle spionera min lilla syrra. Där fanns ju några gamla bilder. Jag ska dela några med er:


Jag o Puffs "storebror" Uppis som idag är adopterad av min syrra. Ni kan se att det där med att klä på djur har jag ärvt hemifrån...


Gamla Gamla Pinto-ponny som firar här sitt 30-års dag. Han blev hela 31 år gammal innan hans bakben helt plötsligt en morgon paralyserade och han fick somna in huvudet på min famn.


Jag och Puffs husse. Det här är typ den enda bilden som finns om oss två. Tagen på juni 2008. Tur att jag hittade  bilden igen :)

Kommentarer
Postat av: Patricia & Elwiz

Vilka fina hästar :)! Det är några som gått över från häst till hund haha :D!

2010-03-24 @ 13:08:15
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Haha det hade varit min största dröm, då hade jag aldrig flyttat hemifrån hahah :D! Har fått nöja mig med ridskola 1 gång i veckan och sedan ridning för tränare och tillslut hyra min tränares häst.

Så, så fort jag fått ett bra jobb blire häst för min del :D!

2010-03-24 @ 15:10:51
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Jimmie och Kingeling

alltid kul att hitta gamla bilder :)



Jag tycker Lundmyrshoddien är jätte bra, stretchig och mjuk :) dock vad denna lite stor för Kingen så jag fick sy in den under magen, men det är nog bara Kingen som är lite lång och smal^^



ha de bäst

2010-03-24 @ 21:58:48
URL: http://kingeling.blogg.se/
Postat av: Olga & Becca

Så söt den gammla hästen var! Och vilken ålder, det är inte illa, 31 lyckliga år! Wow! En fin krans också :P

2010-03-25 @ 16:26:15
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Vad skönt o höra att det inte bara är jag som tvättar hundarna "ofta" (har läst att några tvättar ca 1-2 ggr/året). Med allt slask och äckel är det ju omöjligt att hålla dom rena och hundlukten är jag inte heller ett stort fan av haha :D!

Vad tycker du om K9 produkterna? Dom har ju fått väldigt bra betyg av andra hundbloggare :)!

2010-03-26 @ 14:55:18
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Sara

Oh, spännande med agility! Jag är så rädd att Texas bara kommer att stressas upp ännu mer om vi skulle prova det, men från vad jag har hört är det jättebra för kontakten mellan matte och hund. Ser fram emot att höra vad ni tycker om det!



Ha en härlig helg :)

2010-03-26 @ 16:12:32
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Ojdå haha ^^,!

Jag hatar med att diska o tvätta men jag tror inte vi har plats i vår lilla lägenhet, får bli som inflyttningspresent när vi flyttar till nått större :). Men presentkort/pengar till hundkurser var ett bra tips!

2010-03-27 @ 22:38:22
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0