Självkontroll

Husse och Puff ska åka och handla kissluftsbortagare-spray i Arken Zoo  i Bålsta.

Jag har bestämt att stanna hemma eftersom jag vet att väl i Arken blir jag så sugen att prova en Hurtta-fleece på Puff och kommer har otroligt svårt att motstå att köpa med den hem. Lite som en alkis måste undvika bolaget, jag måste undvika djuraffärer :)

Hurtta pro brun fleece vattentät overall

Det här skulle sitta fint i Puff:s garderop, antingen i brunt eller i rött....


Kommentarer
Postat av: Patricia & Elwiz

Hahah jaa, pappa är inte heller så förtjust i små vovvar men vem är det som blir överlycklig när lillen springer som en galning med viftande svans varje gång han kommer hem från jobbet eller annat ;)?

2010-01-05 @ 15:08:37
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

:-) :-) ja jag är webb butiker-beroende... nu har jag beställt för ca 4000 efter julen om man räknar ihop allt suck..i morgon ska jag iaf hämta ut ellos paketet... ska bli sköj med lite nya påslakaner o kläder iaf... hoppas bara de e lika fina i verklighet som på bilderna.



Jo jag började först med alla på planen o han blev bara förvirrad... tuggade slet lyfte upp allt utan framgång sen sa mamma jag skulle prova med en, och då klarade han DIREKT han förstod direkt och fick göra det om två ggr, sen la jag till en till. han grejade två oxå, sen en till dvs tre pluppar.. sen tog det lite stopp för sen började han tugga på alla o när han närmar sig målet med en gick han plötsligt och tog en annan istället för att avsluta det o ta godiset.. så än så länge grejar han bara 3 , sen blir han "virrig" igen.. jag undvek peka eller ngt utan vill han ska försöka själv..säger bara nej när han börjar tugga för intensivt på en , för det e ju trä o kan bli flisor som fastnar i halsen annars säger jag inget.. jag vet ej om det var till ngn hjälp, prova med en först o ngt riktigt gott godis som d vet han inte kan motstå.. o se till att han verkligen känner doften av den.. låt honom sitta o stanna, visa sen den goda godiset framför ansiktet och lägg sen den o pluppen ovanpå så att du vet han inte missat att den gömts där och kör sen pluppen till början och sen får han kämpa på. bara han vet det finns ngt värt kämpa för under så kanske han är mer villig?

2010-01-05 @ 20:08:25
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: linaa

känner igen de där med o MÅSTE handla i djurbutiker hehe... svårt o motstå allt fint.

2010-01-05 @ 20:44:31
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, det var ju en ny aspekt! Den kör vi på :P

Värre kan det ju faktiskt inte bli om man redan gjort alla fel...

2010-01-05 @ 22:03:31
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Jenny och Qing

God fortsättning

Jag har precis startat upp en ny blogg om mig och min hund. Bloggen kommer innehålla allt från tips och trix, problemlösning, recensioner och bilde från trimmet. Jag kommer även blogga om vår väg till lydnaschampionatet. Jag kommer även dela med mig av den utbildning till allmänlydnadsinstruktör som jag kommer att påbörja nu i Januari.



Häng med och dela erfarenheter med mig och Qing

2010-01-05 @ 22:49:06
URL: http://qingsperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0