Kvällsdepression

Ja, det var den efterlängtade Bunny-fleece som väntade mig i posten.Alldeles underbart mjukt fleece med urgulliga detaljer. Men. (varförvarförvarför ska det alltid finnas ett men) Den passar inte. Puff bara försvinner i den, plaggen är alldeles för stor runt kroppen.

Nu ska jag bädda ner mig och deppa. Kanske lämpligt eftersom imorgon ska jag ha bild med årskurs 5 och prata om van Gogh, då är jag i alla fall på rätt humör liksom. Imorgon ska jag lista ut hur jag ska göra med jackan. Stackars Anna från Posh Pooches, jag måste i all ärlighetens namn vara en av de jobbigaste kunderna hon har. Kräks och fy och usch.

Men det är väl bara att konstratera att Puff passar inte i några kläder helt perfekt. För att plaggen ska sitta perfekt får rygglängden lida. Och att webbshopping för den opassande hunden är supersvårt. Jag tror att jag ger upp.

Kommentarer
Postat av: Linda & Azi

Var det du som kommenterade att Puff pratar mycket om sig själv? :)



Hihi vad bra att de går bra på kloklippningen :)

2010-01-21 @ 22:01:43
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Ja vi kommer ju självklart vaccinera, blev bara lite sur för dom sa att hade vi kommit in vid 13v hade en tredje vaccination inte behövts, men dom ville väl tjäna pengar och istället för att skicka hem oss så fick vi betala för ett vaccin som inte är fullgott.

2010-01-22 @ 16:43:05
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

vad skumt att det skiftar så mycket. Jag menar finland ligger ju precis bredvid och dom flesta kan svenska mm. Behåller man valparna längre i finland?

2010-01-22 @ 19:35:59
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag skulle köra med K9 balsamspray eller silkondroppar för att ge pälsen ett extraskydd, vanligt nu när det är så kallt ute att pälsen tar stryk. Tillsätt även lite olja i maten och ägggula, så kommer det bli succé igen! :)

2010-01-23 @ 22:57:36
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Denisa

Bara en massa godis låter inte helt fel!

Vad tycker du om bromma zoo, finns det bättre djuraffärer här? vi hänger bara där vi..

2010-01-24 @ 20:22:43
URL: http://jahdeno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0