En helg hos oss

 

I helgen har vi städat och fixat hemma som vanligt. Man hinner absolut ingenting på dom två lediga dagar man har, usch. Vi har nu firat Puff:s nyfunna rumsrenhet och sanerat i stort hela lägenheten med klorin. Det känns så himla fräscht här hemma nu och det är skönt. Vi har även fått upp ett spegel som vi köpte minnst två veckor sedan, heja!  

 

Puff har ju ett besök här hemma, kompisen Molle som ska stanna några dagar till hos oss. Därför bestämde vi att vara bra hundföräldrar och ta pojkarna på utflykt till Bromma Zoo. Puff tyckte det var skitkul som vanligt att vara i en djuraffär men Molle som är inte lika van vid att vara i affärer tyckte det var en aning läskigt. Dock var det bara lite godis och tuggis som hamnade i hundarnas shoppingkorg, medan jag själv köpte en lite grejer till fiskarna.

 

Idag har vi varit och letat efter den perfekta soffan, vilket inte finns nånstans. Alla som vi har sett har är antingen för korta eller har för mjuka och lösa ryggstödskuddar. Och man kan inte skaffa vardagsrumsbord eller en matta innan man har skaffat den nya soffan. Så det ser väldigt omatchande och omysigt i vårt vardagsrum just nu, vilket inte är så roligt.  Men lite shopping blev det iaf, bland annat en ny leksakskorg till Puff. Visst är den fin! Nu ska Puff:s leksaker få stå i data/gästrummet så dom kanske inte är hela tiden spridda över hela lägenheten som dom tidigare har varit när han gamla leksakslåda stog i vardagsrummet.

 

Förresten, hur mycket leker era hundar ensamma med sina leksaker? Puff är helt leksaksgalen, vilket verkar vara rastypiskt (eller gå i släkten iaf då uppfödarens vovvar är också självlekande hundar). Det är himla skönt att Puff kan roa sig själv med leksakerna av två anledningar: att vi inte behöver känna att vi måste hela tiden leka med han samt att nu kan vi faktiskt med god samvete skaffa massa leksaker eftersom dom kommer ju till användning.   





Den nya leksakskorgen


Kommentarer
Postat av: Patricia & Elwiz

Åh vilken underbart söt leksakskorg! Elwiz kan också leka själv med grejer, gibzon kan men vill då helst att nån i familjen är inom synhåll.



Jaa, skulle inte förvåna mig, han är en såndär som piper för ingenting xD. För att det är kallt ute, för att han sitter i famnen för länge, för att livet inte alltid går som det skall..jaa allt.

Han har inte ont i benet verkar det som, vi har klämt och böjt o han bara står där o kollar på oss som om vi är dumma i huvudet ;). Men han verkar vara stel så jag tror att han har sträckt sig eller överansträngt sig, men vi skall ringa vetten imorgon och rådgöra lite :)! Man drar ju automatiskt likheter med Dukes skada du vet =/. Även om jag vet att det inte är så. Han gjorde ju en veterinärundersökning ua för 4 veckor sedan plus att dom vacc. nu i onsdags :P.

Men alltid bra att höra sig för :)!

2010-01-24 @ 21:49:02
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: emma & elsa

Okej jätte söt iallafal ! :) Elsa har oxå papillon i säg fatiskt. 25 % papillon, 25 % jackrussel och 50 % chihuahua.

Funderade förresten oxå på att köpa en sån där lekssakskorg härromdagen. Får bli någon annan dag istället, riktigt söt är den. :)

2010-01-25 @ 11:20:09
URL: http://elsahedlund.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Dom var små i storlekarna, Elwiz är nog runt 27 cm egentligen och Gibzons täcke sitter tillome lite stort på honom, men vi valde att ta så att dom kan växa i dom :), vi skall ju inte åka till Luleå fören om 3 veckor och man vet ju aldrig hur mycket dom växer haha :D!

2010-01-25 @ 20:46:20
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hittade din blogg av en slump då jag googla på leksakskorg. Vart har du köpt den där korgen?? Är också ute efter en leksakskorg. Skriv gärna en kommentar i min blogg om vart du köpt den.



Mvh Jenny

2011-05-27 @ 12:56:07
URL: http://jennajo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0