Bli bortgift

Att Puff är extremt onaturligt söt har inte undgått någon. Det är inte en eller två gånger vi möter människor (oftas lite äldre) med sina små tikar (oftast vita ulliga blandraser) som "ska alldeles snart börja löpa" och Puff skulle bli en perfekt pappa.  Och det är inte så lätt att komma undan och fortsätta promenad på ett artigt sätt. Johan har kommit på en bra grej och säger att Puff är kastrerad så slipper dom damerna planera valpar.

Idag träffade vi en Jack Russel-kille vars husse tyckte att Puff och hans hundvalpar skulle bli så fina och det var ju så synd om hans hund som började bli äldre och inte hade några valpar. Att Puff var också en hane verkade inte hjälpa, utan fina valpar skulle det bli.

Brukar ni träffa sådana här folk ute på era promenader?


Kommentarer
Postat av: Denisa

Långlina är skitbra att ha när man får hund/människo möten.. Wilma har dock börjat sluta springa fram till alla, men det är bra och ha en säkerhetslina. Vissa tar ju illa upp om en hund springer fram.



Ja vi ska nog gå fortsättning men tror vi ska vänta någon månad tills hon blir lite äldre..tills dess ska vi träna på allt från valpkursen som inte sitter. Vi har tyvärr varit ganska lata på en del saker.



Vi träffar inte folk som vill para sina hundar med wilma, men däremot vill många komma och klappa henne, och det är jobbigt med många pauser i promenaderna. Tror jag ofta blir ganska otrevlig och bara går förbi människor som ställer sig och bebispratar med Wilma.



Är du klar med pluggandet nu?

2010-01-12 @ 15:43:29
URL: http://jahdeno.blogg.se/
Postat av: marie och spencer

HAHAHA :D

Nej vi har aldrig varit med om något liknande, sprill har tydligen inget att föra vidare :p

2010-01-13 @ 12:09:59
URL: http://naken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0