En annorlunda kursavslutning

Igår skulle Puff har haft sin kursavslutning. Men det blev inte riktigt som planerat.

Först visade det sig att pendeltåget var inställt från hela Bålsta-Stockholm C-linjen. Att åka ersättningsbuss hela vägen från Bro till Sundbyberg kändes inte så bra, vi hade ändå missat halva kurstimmen. Så vi frågade om våra grannar kunde skjutsa oss...

Vi kom hela vägen till Tensta där vi lyckades krocka med bilen framför oss. Bilen fick större skador än människor, dock känner Johan lite ont i ryggen. Tur nog hade vi tagit med Puff:s bur så vi hade inga flygande hundar i bilen. Det var dock nära att jag inte plockade fram buren, vi skulle ju få "en snabb skjuts bara..." Lite extra spänning fick vi också då i bilen fanns en höggravid tjej men efter en besök på sjukhuset visade sig att magbon mådde kalas trots krocken.

Så ja, istället för kursen blev det fika från Shell Tensta, taxi till pendeltåget i Spånga och tåget hem (tur nog hade tåget redan börjat åka igen).

Så snacka om att vi tar allvar det här med att miljöträna Puff...Nu kan han bocka av "bilkrock" och "åka taxi" från hans to-do-lista.

Annars har Puff varit väldigt bortskämt i helgen då Johans päron var här på besök. Dock är han inte lika nöjd när han måste följa med "farmor och farfar" till en tidig morgonpromenad för att husse och matte ska kunna sova en liten stund till :)

Kommentarer
Postat av: Samona

Oj.. Tänk om något gått illa.. :(

2009-10-23 @ 22:00:14
URL: http://samona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0