Helg!

Här hemma börjar helgen redan på torsdagkväll - SKÖNT. Dock är det bara Puff och jag då husse har åkt iväg och kommer inte hem först på söndag, men vi klarar oss nog. Nu ska vi bara komma på något roligt att göra...

Kommentarer
Postat av: Patricia & Duke

Skumt det där! Några vill ju att benen skall synas då dom t.ex springer, eller när man drar handen över. Andra säger att dom inte skall synas men kännas om man drar med handen längs sidan. Jag skall iallafall minska maten med en halv dl ose om det blir någon skillnad :). Han fick ju 2½ dl 3ggr om dan innan han vägde 20 kg o nu skall han ha 3 dl 3ggr om dan. Men jag skall gå ner till 2½ igen för han skiter dåligt.

2009-11-27 @ 15:01:15
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

haha absolut! Det var ett av mina argument till att ha en liten hund (innan vi skaffade Duke), för att husse skulle gå med på en mini. Sen blev det ju som det blev men jag ger mig f*n på att få en mini en dag ^^,!

2009-11-27 @ 15:50:48
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Elin

Klart du får fråga det! :)



Alla våra "sex" pudlar vi har haft genom åren har kommit från olika uppfödare.



Varenda gång någon hund har fått vandrat över regnbågsbron så har vi ringt vår tidigare uppfödare men då har dem inte haft några valpar, och har därav hänvisat oss vidare till någon av deras uppfödarvänner som har haft valpar.



Julius skulle egentligen inte ha köpts. Då min egna hane skulle ha blivit pappa (Romeo), men han fick stryk av tiken och tyckte att parning var inte så lockande.



Så då skulle jag ha en valp av samma uppfödare som Romeo kom ifrån (bre gener där). Men det föddes bara en valp i den kullen och den överlevde inte.



Just färgen "brun" är väldigt svår i pudlarna. Den bleks tidigt och blir grå/vit ganska fort. Därav så ville jag köpa en brun pudel från någon kennel som hade bra gener. Man får forska lite..



När Romeos uppfödare inte fick några valpar så hade jag ett "ess" i armen, dvs Julius uppfödare och fick köpa en valp därifrån.



Alla mina uppfödare som jag köpt valpar ifrån känner varandra. Så det är lite skoj :)



Så när jag ville köpa Julius så hade min uppfödare kollat upp mig lite via andra uppfödare och på så sätt kändes det tryggt för henne med och sälja Julius till mig. Hon hade fått höra jättebra saker av mig.



Så det har blivit olika kennlar pga ödet helt enkelt =)

Hoppas du hann med och läsa, hihi

2009-11-27 @ 20:58:25
URL: http://fluffmonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0