Semester-Puff

Vi har inte hunnit så mycket med bloggandet utan har snarare bara njutit av sommaren och inte gjort så mycket alls. Inte något särskild iaf, men lite har vi så klart hunnit med.

Strax innan middsommar fick vi ett roligt besked - Puff hade fått tillräckligt antikroppar mot rabies i blodet så att han kunde följa med till Finland. Så den 8:e juli stod vi på Arlanda med lille-Puff, nervösa om han skulle skälla hela flygresan. Men icke, han skötte sig utmärkt, vår fin lill-kille.

I Finland hade vi människorna fullt upp med bröllopet, men Puff däremot bara myste hos mormor och morfar. Han tyckte dock att hästarna var väldigt läskiga men katten tyckte han desto mer om. Synd att katten verkade inte dela samma åsikt om honom, så vi vågade inte låta dom två möta varandra i nära håll. Katten väger ju trots allt nästan dubbelt så mycket som Puff.

Men själva brölloppet gick bra och det var väldigt fin, precis som ett underbart bröllop ska vara. Därför ska jag bjuda på en bild av det vackra brudparet och ännu en gång gratta dom. För tillfället ligger dom nog på stranden och dricker goda paraplydrinkar - hoppas dom får ett mysigt bröllopsresa. Så grattis till nyblivna herr Samppa och fru Maija.



Efter Finland var det dags för Småland. Vi hade lite föraldrarledigt (vi hann b.la se nya Harry Potter filmen - och vilken besvikelse det var) och Puff blev ompysslad hos farmor o farfar. Skinka och godbitar har kommit höger och vänster och innan våra semesterresor vägde Puff 2,7kg, undra vad lilla grabben väger idag :)

Lite shopping har vi såklart hunnit med.

Tidigt på sommaren köpte vi en prickig regnkappa från Pampet eftersom Puff har ju vuxit ur sitt gamla. Vi köpte den som är mer gul (Puff är ju trots allt en pojke). Gullig eller hur?? Kappan kommer såklart min favvobutik, Small to Big.



Sedan hade vi supertur. Innan vi skulle flyga till Finland behövde lille livet resekläder såklart. Väl framme i Small to Big hade gulliga Ninni precis fått ett leverans med nya kläder (varje plagg fanns bara 1 stycke/ 1 storlek) och vi hittade en superfin lila hoodie från Pinkaholic med rosan dödskalle-hjärtan på (och en rosett och klitter kan det bli mer perfekt)  Så glad var matte, jag glömde nåstan bort att vi skulle fika också. (färgerna på bild är inte så starka som dom är på riktigt, jag lovar att tröjan är superläcker)  





Och det är inte bara kläder vi har skaffat, utan en magväska där man kan bära Puff. Det visade sig att vara väldigt praktiskt när man reste och skulle släppa med sig resväskor och när det är mycket folk runtom och man vågar inte låte Puff att gå själv att han inte ska bli på trampat. SÅ här ser magväskan ut: (vi har en svart)


http://www.hungarianpetnet.com/shop/index.php?act=viewProd&productId=25674


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0