Kallt!

Idag var det -7C när jag och hunden vaknade. Eller blev väckta av hussen som hade vaknat flera timmar tidigare för att tvätta. Varken Puff eller jag så pigga på att vakna, lillen till och med små morrade åt hussen när han kom och skulle väcka han :)

Men vi trotsade kylan och tog en långpromenad i skogen. På vägen mötte vi även Puff:s tjej Lizzie som också är en Puff, en Powder Puff nämligen :)  Men Puff och snö + kylan... det går i alla fall bättre än förrä året när han bara var en ynklig liten valp. Men så fort det fastnar snö vid tassarna så vägrar han att gå, vilken man dock kan förstå. Så nu är vi på jakt efter en spray som ska göra benen snöavstötande. Förra året såg vi sådan i Bromma Zoo, så det borde väl finnas iår också. Men när ska man hinna åka dit liksom? På helgen ska vi ha lite julbord här hemma med lite vänner och på måndag ska vi åka till Finland. Och nånstans där emellan jag ska plugga och skriva uppsats.

Puff har i alla fall juliga kläder. Igår kom med posten en Puppias tomtedräkt från Spoiled Dog. Den är lite stor runt magen med hade vi gått ner en storlek hade rygglängden inte räckt till. Men Puff blir supergullig i den, ska försöka fota lite kanske ikväll, men senast på lördag iaf.

Men som sagt, vi ska till Finland på måndag. Just nu har dom mellan -15 - -20 grader kallt. Fy usch. Men det verkar iaf att man har snö över julen, det är mysigt.

Idag har Puff fått mysa i sin mysoverall som han hade under jackan när vi var i skogen. Han blir så söt i den, som en riktig liten pojke (snacka om att förmänskliga djur :) ). Så jag ska bjuda på en bild på honom i samma dräkten, dock är han mycket mycket yngre i foton än han är idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0