Jullov

Nu far vi till Finland.

Om några timmar
(om 1,5 enligt husse, men jag är mer realistisk och säger om 2 timmar då vi kommer aldrig i väg när vi skulle) åker vi mot Viking Line terminalen. Det ska bli Puff:s första båtresa. Han är dock väldigt van att bli med släpat på olika ställen så han kommer nog inte reagera så mycket men det ska bli intressant att se hur resan på båten går med en hund. 

Jag tycker inte att blåsiga, iskalla vädret mitt i Östersjön kommer vara bra när  vi ska få Puff attt kvällskissa på däcket. Och det finns ju helttäcksmatta i hela båten.... Måste jag ens tillägga att Puff har nyligen kommit på att det går faktiskt kissa inne, bara matte och husse ser inte. Och det är även tanken att vi ska äta middag medans Puff väntar i hytten. Vi får se hur det går, om han skäller som en tok på alla ljud som han hör eller om han kan ta det lungt.

Men vi rapporerar såklart när vi väl kommer till Finland. Ha det så bra, hejdå!

Kommentarer
Postat av: jimmie och kingeling

hoppas att båtresan går bra med lilla Puff :)

2009-12-22 @ 16:03:26
URL: http://kingeling.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

haha jaa detta blir spännande, får väl rusa efter honom som en dåre då han stjäl julskinka eller typ julgransglitter xD! Han har redan snott julgrisen av halm som står under granen TVÅ gånger xD!

Hoppas ni får en fin jul :D!

2009-12-24 @ 11:03:34
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: jimmie och kingeling

GOD JUL!!!! :)

önskar jag och Kingeling, hoppas ni får en underbar julafton^^

2009-12-24 @ 13:16:20
URL: http://kingeling.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Jag hoppas han landar kring däråt, han har ju faktiskt mest papillon i sig även om han har lite tibbe-kropp.

Blev lite orolig igår när husse sa att hans systers hund, dvärgschnauser, vägde 1,8 kg vid 8 veckor och nu väger ca 8 kg (fullvuxen). Då började jag ju räkna uppemot 10..12 kg kanske. Men varken mamman eller pappan vägde ju så mycket :)!

2009-12-25 @ 12:33:14
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

jag har nog aldrig träffat en japansk spets men dom är väl max 9 kg tror jag?

Mamman var 75 % papillon, så hon var lika liten som en men hade rätt långa ben. Pappan träffade vi aldrig men vi har bild på honom och han ser ut som en tibetansk spaniel med också lite längre ben och den där typiska pälsen på bröstet som japanska spetsen har :)! Tibbar väger väl också runt 5-8 kg så MAX 10 kg borde han väl väga :)! Han har ju tibbekroppen och kommer nog bli längre än vad han blir hög.

2009-12-25 @ 15:36:22
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Hahaha! Det dumma är bara storleken på nätet. Hittar att det passar runt hals o bröst men så är ryggen jätte kort. Så skall in o prova i hundaffärer imorgon och hitta hans storlek på dom vanliga tillverkarna :)!

2009-12-27 @ 19:54:01
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Haha jaa det lär nog inte dröja länge innan Elwiz får sova i sängen igen, han ligger ju helt stilla och stör inte någon :)!



Ska testa det, tack för tipset!

Var ute en liten sväng idag till skogen bara och såg direkt att han satte sig ner men jag bara fortsatte gå, efter några meters "släpande/stretande" så började han faktiskt gå och bara fortsatte :D! Men det låter betydligt bekvämare med en liten skjuts framåt än släpandes xD!



Ja precis så är det för oss! Passar dom i ryggen är dom gigantiska runt bröstet, passar dom runt hals o bröst är dom typ 15 cm långa i ryggen, magtröjaaa!

2009-12-31 @ 13:40:14
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

Usch för plugg haha :D! Tycker inte Puff om att slappa lite :D?

2010-01-04 @ 15:52:50
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0