Regn, regn, regn...

Idag var jag och Puff på en mysig lunchpromenad - tills helt plötsligt började regna, och mycket. Puff stelna, och vägrar först att gå en enda millimeter, tills han insåg att vi var väldigt nära hem. Då sprang vi :) Det ser förresten väldigt roligt ut när en liten hund försöker springa, gå runt vattenpöl som är precis överallt och samtidigt skaka ur vatten från benen.

Nu har vi iaf bestämt oss att skicka en beställning till Posh Pooches. Det ska bli en snygg och gullig regnoverall från Puppy Angel så att vi kan klara oss igenom höstens regn. Vilken overall det ska bli - det får ni se senare.


Kommentarer
Postat av: Patricia & Duke

Jag måste bara säga att du har en väldigt vacker hund! Älskar papillon! Har däremot inte läst på om dom så mycket, hur är det att ha en? :)



Mvh Patricia & Duke

2009-08-19 @ 08:30:37
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

haha :D. Men dom ser ju så härligt mjuka ut och perfekt storlek för en liten hund! Någon gång skall ju Duke få "syskon" och då blir det en liten hund, papillon finns sjäklart med på den listan även tibetansk spaniel. Tack för svaret iallafall, det känns bättre att höra från olika ägare till rasen än att bara läsa rasbeskrivningar :)!

2009-08-19 @ 14:42:14
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards

Sv: Håller med dig men jag tror att de kommer lindrigt undan tyvärr!

2009-08-22 @ 08:08:44
URL: http://alisagonzalez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0