Dagarna med Kompis

Som jag berättade på förra inlägg är katten-Kompis väldigt intresserad av fiskarna i akvariet. Och på första kvällen, en liten stund efter jag hade bloggad, badade lilla kissen i akvariet. Jag skulle byta vatten och hade därför tagit bort glasen ovanpå. Och då flög katten i akvariet. Där stod han med framtassarna och magen blött och försökte fånga fiskar. Vilken tokig katt.

Lite senare på samma kväll medans jag duschade, kommer katten och lägger sig under badkar, där ligger han utan att bry sig att det faktiskt är blött där också. Den där katten är inte helt normal.

Sedan vaknar katten kl 5 och håller på att springa runt och putta omkull saker och ting runt lägenheten. Inatt lyckades han sparka ner ljusrampen på akvariet så att lamporna gick sönder. Suck. Kattens mamma och pappa säger att han är lugn på nätterna om han får vara ute. Men t.ex idag, skulle Johan ta honom ut, två gånger faktiskt, men han ville ju inte stanna där. Vad ska man göra?

Men annars är det supermysigt. Jag tror faktiskt att lilla Johan tycker att det är supersuperbambsemysig att ha katten här. Dom två är så jätte gulliga.

Idag hade vi roligaste seminariet på jätte länge. Vi fick "tävla" mot varandra och det bästa som kände igen mest sloggans eller skrev finaste annonstexter fick plopp-chocklad.

Och....Jag vet vad jag ska göra på sommaren. :):) Kul att en gångs skulle veta i tid hur och särskild vart och vilket land man ska tillbringa sommaren. Hoppas att det blir kul.

Nu ska jag titta på Du är vad du äter. Kanske jag lär mig något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0