Besök hos Mälarens Hundsim och Hälsa

I torsdags var vi som sagt på besök hos "massagetanten" i Mälarens Hundsim och Hälsa. Och lite som vi misstänkte, så under massage reagerade Puff på två punkter i ryggen (inte att han skrek och hade jätte ont, men man kunde se en reaktion). Överansträngt, förmodligen löd domen. Efter en stund vanlig massage, fick Puff lite intraljudsbehandling och avslutade det hela på vibrationsplattan. Vibrationsplattan var rätt så cool. Undrar ni vad det är, så kan ni läsa mer om det här.
Planen är väl att träna upp ryggmusklar, men innan det har nojjiga jag bokat tid för hunden hos veterinären, så han får på måndag träffa en ortoped för att dubbelkolla att det inte är något värre på G i ryggen och för att då mer exakt veta att man inte tränar fel på något sätt.
Nu kan inte Puff har hur ont som helst, så som han far runt här hemma. Upp på soffan, ner från soffan, upp på sängen, ner från sängen.... typ sådana där valpfnatt. Vi får se vad veterinären säger på måndag (jag har redan förvarnat de att det kan vara så att jag är lite hysterisk bara...) Och tills dessa får Puff gosa i sin Back-on-Track täcke för att inte iaf bli kall om ryggen.

Hoppas att vi är snart tillbaka på banan utan några beskymmer.
Jag blir vansinnig snart, blogg.se vägrar göra några tomrader mellan olika stycken, hur jag än försöker.

Kommentarer
Postat av: Becca & Olga

Vilken behandling alltså :) Hoppas det går bra hos vet. med! Skönt att verkligen gå igenom hunden noga så man vet hur det ligger till!



SV: Du får vara vart du vill i boxträning och röra dig hur du vill, det som är så bra är att man inte behöver springa så långt för att byta position vilket gör att det är utm för att få bra humm om dirigeringen. Man lär sig mkt om hur man bör stå/springa för att hjälpa hunden tillräckligt mycket utan att störa osv :D

2011-10-16 @ 18:41:10
URL: http://www.aktivmedhund.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0