Finlandsbilder


Det var länge sedan....

Det var ett tag sedan man skrev nånting, men man har inte hunnit/orkat/kommit ihåg.

Men imorse vaknade jag lite halv tidigt då Johan försöker putta mig ner från sängen, så jag flyttade mig till soffan så får han sova ifred. Jag är så snäll...

Men det har hunnit hända en del sedan jag senast bloggade.

1. Vi har varit i Finland en vecka vilket var roligt. Träffa lite kompisar och umgås som "i gamla goda tider" En vecka är dock en väldigt kort tid när man ska hinna se alla och göra allt, så det blev mkt som inte hanns med, t.ex jag hann aldrig rida heller, Johan hann dock prova lite :) Jag fick också en väldig fin sak. Min farmor dog ju nån månad sedan och det visade sig att jag hade ärvt hennes vigselring. Så nu har jag en fin, enkel guldring med datum 1947-26-10. (tänkt att gifta sig ett år efter flera års krigande) Det roliga är att mina föraldrarna har gift sig på samma datum, flera år senare dock samt att det datumet är (elller var ska man nog säga) farfars födelsedag.

2. Annars händer det inte så mkt här hemma. Igår hade jag dock min Hata-Falun dag då jag fick först och främst åka till Borlänge för att köpa några små fiskar för att det inte fanns i Djurmagaziner här i Falun och sedan på kvällen skulle vi gå ut o äta och fick inte bord där jag ville äta först (den en enda gång man inte bokar bord så.....) Men till slutet hade vi en väldig trevlig kväll och fick supermumsigt mat i ett annant ställe.

3. Idag ska jag plugga. Har omtenta på marknadsföring om en vecka. Undrar hur det ska gå, det är så himla svårt att komma igång med pluggandet så här mitt på sommaren. Tur nog så är det ingen sommarväder där ute, då skulle det vara ännu svårare. Och sedan börjar höstterminen igen, men C-uppsats och spexstyrelse.

4. Johan har också nu sagt upp sitt rum här hemma, så han ska flytta bort i slutet av oktober. Ingen aning vad han ska, men bort från mig iaf. Det blir nog intressant hur jag klarar av att sova själv här, lägenheten är inte den tystaste som finns utan det låter väldigt mkt här under natten....

Men nu, frukost och plugg.

RSS 2.0