2 veckor kvar...

Jag fattar inte vart dagarna tar vägen. Jag gör typ ingenting o tycker att tiden går sååå lååångsamt, men helt plötsligt har det gått en vecka igen. Och vad har jag gjort under veckan?? Som sagt, ingenting, inget speciellt iaf. Har varit lite barnvakt och pysslat med hästen.

Jag har faktiskt träffat en unge, som man borde ha med på såna kurser för par som är inte helt säkra om dom vill skaffa barn. Den ungen är verkligen världens jobbigaste lill-tjej, jag är helt övertygad om det. Skulle man träffa henne innan man skaffar egna barn, så skulle man nog tänka om hur man vill tillbringa nästa 20 år i sitt liv. Eller då skulle man kunna ta henne med till gymnasieskolor, och skrämma folk genom att berätta att använder man inte skydd när man har sex så kan man bli gravid med en sån unge. Det vore nog bra. (nix, nu pratar jag inte om den tjejen som jag är barnvakt åt lite då o då, nejdå, hon är ju hur go o snäll som helst?)  

Men nu är det sovdags typ. Natti o Puss.


En utekväll i Finland

Så där. Nu vet jag iaf vart jag ska bo på hösten. Visst, jag trivs faktiskt väldigt bra hemma på Britsen, tack vare mina väldigt snälla och roliga grannar, men nu ska jag flytta. Blir nog roligt att bo lite närmare skola. Men nu är det fortfarande jätte länge kvar innan jag flyttar så man behöver inte tänka på det så himla mycket. Men norslundbo ska jag tydligen bli. Hmh.

 

Jag var ute på stan i lördags. Jag blev starkt påmint varför jag har flyttar från Finland. Som t.ex resan hem. Råkade träffa en gammal klasskamrat från högstadiet och hans tjej och åkte samma buss hem på natten. Det va sååå himla pinsamt. Visst kan man va full men oftast kommer man väl ihåg (lite iaf) hur man beteer sig. Inte han. Är man 22 år gammal, så skriker man inte på bussen, pillar på lilla snoppen och skryter om sexlivet till nån som man knappt känner. Och tycker att det är coolt och roligt. Usch.

 Nu är det 3 veckor kvar tills man åker upp till Falun. Vart har hela sommaren tagit vägen?

Tall Ships Race

Idag har jag varit och kollat på stora båtar med några tjejkompisar. Så klart försökte vi spana efter snygga sjömän, men det finns tydligen inte den en enda. Hur tråkigt som helst. Snyggaste vi hittade va från Danmark, och hur snygg kan man vara på riktigt när man pratar danska? Fast för sig, är man tillräckligt snygg så behöver man väl inte prata så himla mkt? J

 

Underbar väder (egentligen sol och värme), mysig lunch och roliga kompisar. Den här har varit en bra dag helt enkel. Blev faktiskt till och med glad för att fick massor med räkningar. Otroligt skönt. En tips. När ni flyttar, (eller bor tillfälligt nån annanstans än hemma) så fixa era adressförändringar. Det gjorde inte jag när jag åkte från Falun. Men jag är helt säker att jag ska fixa det nästa gång. Så krångligt har det varit. Men vem vet, kanske det blir Falun nästa sommar, ska ju kanske bli guldfiskmamma och det är inte snällt att lämna sina små guldfiskbebisar ensam hem.

 

Nästa vecka ska jag fixa mina biljetter till Falun. Det bliiiiir så kul att komma hem. Fast först måste man ju stanna en natt i Sthlm och hälsa på mina sötnosar. Dom är bara så himla söta, typ sötaste barn jag har sett i hela mitt liv.

 

Men nu ska jag nu försöka sova igen, är inte så lätt att sova ensam när man är van vid att ihop med nån som är helt underbar. Puss och god natt endå.

 

*kan vi inte leka att jag är en kattunge*


Dagen efter

Så himla duktig som jag har varit idag, ni anar inte. Dagen efter älsklingen åkte hem borde jag väl ligga i sängen o tycka synd om mig själv men nix. Har fixat mycket väldigt viktiga saker så hösten ser bra ut. Och jag tycker att en tant på Kopparstaden är snäll. Jag gillar henne. Har ju aldrig att träffat henne på riktigt, men hon verkar snäll.

 

Det är ju egentligen inte alls så lång tid innan man åker upp till Falun igen och det är dags med hemtentor och allt annat roligt. Nu har det gått 5 veckor sen jag åkte från Falun, och det är bara 4 veckor kvar innan jag är tillbaka där. Jag saknar Falun, så konstigt som det är. Där har jag plats till alla mina saker och jag hittar saker. Nu här hemma allt bara ligger överallt och det är helt hopplöst att hitta saker. Och då ska jag ju kramas o pussas. Mycket. Och sen vill jag gå på dejt. Få en om det blir älsklingen, men är han för upptagen med alla filmer dom ska göra och innebandy som ska spelas så får jag nog ta någon annan med mig. Men mysigt ska det bli iaf.

 

Nu har jag börjat undra på en sak. När är man ihop på riktigt? Eller när bestämmer man att man är ihop med någon annan? Jätte konstigt. En dag är man singel och då vaknar man och är upptagen? När man var liten var det mkt enklare, man frågade om någon vill vara ens pojk/flickvän. Nu tycker jag fortfarande att det är konstigt att bli kallad som flickvän. Så kanske det betyder att vi inte är ihop på riktigt. Vi kanske bara dejtar. Eller inte. Jag vet ju precis vad våra barn ska heta. Typ.

 

Nu ska jag nog sova, imorgon ska jag och en tjejkompis åka bort till Helsingfors och shoppa lite, så det ska bli skoj.

 

/Puss


Grattis älskling.

image3

Idag fyller älsklingen år. 23 år blir han. Usch vad gammal. Men på grund av att jag är typ enda människa han känner i hela landet, så blir det kalas med bara mina kompisar och släktingar, men det blir nog bra ändå :) Igår hade vi redan lite gäster som kunde inte komma idag, riktigt vuxen kalas med hundvalp, par och litet barn. Mysigt var det trots att födelsedagsbarnet satt mest tyst, för att kära gäster vägrade att visa sina kunskaper på svenska. 


Men grattis på födelsedag lilla kära underbara Johan. Puss.


Mina små sötnosar.

image2

Och så klart måste man ju ha en bild på mina älsklingskillar...

Efter första veckan

Nu har det gått en vecka på min killes Finland-semester. Och mysigt har det varit, fast vi har ju inte ens gjort något speciellt, bara såna vanliga saker som man nu gör när man är i Finland. (het bastubad, piknic på en ö i regnet osv) Och så klart har vi pysslat med hästen. Det visade sig att killen är den värsta hästmannen, hästen Uppis och han passar ihop jätte bra. Han har till och med ridit lite, och det gick hyffsat bra, fast det är nog bäst att han fortsätter att spela innebandy.

Alla som jag känner här är typ precis lika kär i han än jag är. Trots att det finns knappt nån som kan prata med honom. Eller det finns en person som var inte så glad att träffa honom. Min lilla 4-åriga guddotter. Hon tyckte att det är jobbigt men killen, först hon bara grät när vi skulle vara barnvakt åt henne, men nu har hon lugnat ner sig men tycker fortfarande att det är liiiiiiite jobbigt. förat hon pratar ju inte franska. :) (fast det att alla är kär i honom var ju inte så överraskande, så är det ju bara, så underbar och fin och sympatisk är han. Eller så säger dom alla iaf. ) 

Nu ska jag äta o gosa lite innan det är läggdags. Puss.

RSS 2.0