Sent på en söndag.

I dag har vi varit en riktig familjen Hurtiga. Vid 11-tiden klädde vi på lille hunden och gick till skogen. Puff gillar skogen då där får man springa lös utan koppel. Idag var skogen dock lite extra rolig, då under natten hade det snöat en hel del. Efter en timmer var vi på väg hem igen och då hände det. Johan halkade. :) Lite roligt var det, han ligger halvt döende på marken och Puff klättrar på hans huvud. :)





Efter några timmars vila var det dags att flytta lite fiskar till sovrumsakvariet. Inte alls roligt att försöka fånga  9 stycken pyttesmå neontetror. Och ännu svårare att plocka upp dem från golvet...Johan lyckades nämligen putta lille fiskhinken från bordet och där splattrade alla små liven. Det gick inte heller att plocka upp dem med fingrar - då hade man bara mosat dem - så vi fick använda stekspade. Synd att man inte hann fotografera detta händelsen, det var faktiskt lite komiskt. Kan berätta att alla inblandade fiskar överlevde och trivs bra i sitt nya hem.

Nu borde jag egentligen sova, men pojkarna har bestämt sig att se på Oscar-gala och jag håller sällskap en liten stund iaf. Jag också hunnit med att anmäla Puff till utställningar, en inoff i Sollentuna den 28.e mars och Lilla Stockholm i den 10:e april. Även om lilla svansen nu inte vill vara som vi människorna önskar, (vilket matte fortfarande önskar och tror att det blir bra när Puff blir lite mer självsäkrare och får lite mer hår på svansen, det är ju faktiskt en snygg och fin svans här hemma, men lite blyg svans när vi är hemifrån) är det bra miljöträning till Puff.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0