En trasig valp

I onsdags hände det, vi gjorde sönder vår hundvalp. Eller vi och vi, Johan var ju inte ens i närheten, så det var väl mitt fel.

Lille Puffs pyttetass klämdes mellan automatdörren till pendeltågsperrongen. Han skrek och skrek och alla människorna omkring trodde att lille valpen skulle svimma och dö i vilken minut som helst. Tur i oturen så var vi på väg till veterinären för att ta 2:a rabies-spruta, så vi fick passa på att ta akut-tid till veterinär och röntga tassen. Ingenting var bryten som tur var, men en tå verkar vara mosad.

Nu två dagar senare haltar lillen som en gammal gubbe och man tycker så synd om honom.  Så nu får han ligga på sängen och tugga olika slags tuggben och torkade gris/ko delar (vad äckligare det är  desto godare tycker Puff) Veterinären sa att han borde vara bra inom några dagar så vi får väl hoppas att under helgen början Pufflan gå som vanligt igen. Det blir dock ingen bus på valpkursen på söndag, men vi åker väl ändå dit för att lyssna och lära oss genom andras misstag :)

Det blir intressant att se om Puffs utställningsdebyt måste flyttas från alla hjärtansdag, jag tror inte att man uppskattar en valp som hoppar med tre ben i ringen. :/ SÅÅÅÅÅÅ synd om tassen inte bli bra, detta har jag ju längtat efter en liten evightet. 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0