För tidigt påsk

Helgen har vi spenderat hemma hos Johans gamla hemstad Huskvarna/Jönköping. Skönt att slippa åka tåg och åka bil istället, trots att lille Puff blev åksjuk på vägen ner och spydde innan vi ens han komma till Nyköping.

Väl framme väntade en underbar sol och varmt väder. Så under helgen hann vi b.la årets första picknik i vacka Jönköpings statspark. Puff var också ett perfekt picknikhund, han försökte inte ens äta vårat mat (förutom att han ville dricka cola ur sugrör, men det är visst inte så lämpligt. Puff fick även hälsa på lamor och får som bodde i parken och om kameran hade samarbetat med oss skulle ni få bilder om det. Även de bilderna som togs av Johans mobil har jag lyckats att radera....

Vi människorna fick fira lite tidig påsk hos Johans morföraldrar innan det var dags för hemresan. Hemresan gick mycket bättre för hunden, han bara sov, fast matte tyckte att det var nog den tråkigaste bilresan hon har varit med om. 3,5 timme på E4, bara skog o skog o skog....

Nu är vi hemma igen och ser fram emot en hel ledig vecka. Vi ska vårpyssla, köpa o plantera blommor och städa och organisera. Det ska bli så fint till slut hoppas jag.

Och på fredag är det dags för Lilla Stockholm, Puff första stora utställning (även om han så klart ställs ut fortfarande inoff i valpklass)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0